новости

Post ID: 1335

Post ID: 1315

Михајло Вељовић, 8_2 – ђак генерације школске 2018/2019.године. Наш сјајни ђак, добар и пожртвован друг, толерантан, оштроуман, а тих и ненаметљив, одговоран и савестан, благог осмеха и увек спреман – и за час и за нове изазове! Хвала ти, Михајло!  

Post ID: 1311

Наши најбољи ученици – генерација 2011/2012 – 2018/2019. год.: Михајло, Марија, Теодора, Стефан!

Post ID: 1300

Захваљујемо се нашој Општини Барајево, финансијерима пројекта, председнику Општине Слободану Адамовићу и члану Општинског већа, Александру Делићу, који су дошли да подрже пројекат наше школе и Удружења грађана ,,Изазов живота” о подизању еколошке свести најмлађих о очувању животне средине кроз непосредно учешће и деловање. Ученици […]

Post ID: 1275

Успешно изведена противпожарна евакуациона вежба у нашој школи за 2’32”, у тренутку када је у школи присутно 286 лица. Захваљујемо се ГО Барајево на иницијативи превенције заштите у ванредним ситуацијама, противпожарној јединици Барајева  и Александру Павловићу, полицијској станици Барајева и Црвеном крсту Барајева. Заједно смо […]

Post ID: 1284

Ученици наше школе заједно са својим наставницима организују донаторски концерт (31.05.2019. са почетком у 18:00) поводом сакупљања средстава за куповину озвучења. Учесници су деца наше школе у пратњи својих наставника који чине поставку школског бенда.      

Post ID: 1269

Милица и Давид, наши сјајни ученици, учествовали су данас на Републичком такмичењу из српског језика у Тршићу. Честитамо им на учешћу и добрим резултатима.

Post ID: 1263

Наши драги пријатељи Гага и Бане („Зелени талас”) су одржали интерактивно предавање о безбедности у саобраћају. Хвала на посети, иницијалним предлозима за унапређење превенције безбедности наших ученика као учесника у саобраћају. Нашем координатору Раши из ГО Барајево хвала на безрезервној подршци.  

Post ID: 1287

Нашим ученицама, Милици Радосављевић (VII-1) и Петри Радусиновић (VII-2), на Хемијском факултету у Великом хемијском амфитеатру су додељене дипломе за освојено треће место на градском такмичењу из хемије.

Post ID: 1248

Друга међуопштинскасмотра „Пологон спретности”, пројекат „Школски спорт” под покровитељством ГО Барајево. Хвала нашим гостима: ОШ „Кнез Сима Марковић” , Барајево ОШ „.Дражевац”, Дражевац ОШ „Вук Караџић”, Степојевац ОШ „Бранко Радичевић”, Велика Моштаница ОШ „Љуба Ненадовић”, Жарково ОШ „БановићСтрахиња”, Баново брдо ОШ „Вељко Дугошевић”, Звездара ОШ „Јанко Веселиновић”, Вождовац ОШ „Свети Сава”, Врчин – Гроцка