Month: February 2019

Post ID: 1222

Драги наши ученици и родитељи, Почетак другог полугодишта школске 2018/2019. године је планиран за 25.02.2019. године (понедељак) када ученици млађих разреда матичне школе у Вранићу долазе у преподневну смену, а ученици старијих разреда долазе у послеподневну смену. Ученици првог и другог разреда у Мељаку су […]

Post ID: 1219

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ У оквиру Пројекта Набавка уџбеника и других наставних средстава потребни су подаци о: 1.) ученицима из социјално/материјално угрожених породица ( примаоци новчане помоћи)/ само уз решење којим се утврђује право на остваривање социјалне новчане помоћи; 2.) ученицима са сметњама у развоју и инвалидитетом […]

Post ID: 1216

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

Препорука Владе да се распуст продужи!

Београд, 14. фебруар 2019.

Влада Републике Србије донела је на данашњој седници препоруку свим јединицама локалне самоуправе да се распуст у основним и средњим школама продужи и следеће недеље, односно да се настава не одржава од 18. до 24. фебруара.

Влада је ову препоруку, која предвиђа да први радни дан за основне и средње школе буде 25. фебруар, донела због смањења ризика и изложености ђака вирусу грипа.

Post ID: 1211

Победничка налепница! Идејно решење налепнице је једноставно, оригинално и естетски привлачно. Похваљујемо ученицу 8_1, Теодору Митић, за креативност у дизајну налепнице.