Новости

ГЛАСАЈТЕ И ДОПРИНЕСИТЕ ПОБЕДИ НАШИХ УЧЕНИКА!

Њихове песме објављене су на фб страници Културног центра Младост Футог. Посетите страницу, отворите слику/песму и лајкујте до 7.марта у подне.

Хвала!

Doc1

 

Драги наши ученици и родитељи,

  • Почетак другог полугодишта школске 2018/2019. године је планиран за 25.02.2019. године (понедељак) када ученици млађих разреда матичне школе у Вранићу долазе у преподневну смену, а ученици старијих разреда долазе у послеподневну смену.
  • Ученици првог и другог разреда у Мељаку су преподневна смена, а ученици трећег и четвртог разреда су послеподневна смена.
  • Ученици у Шиљаковцу су, стандардно, у преподневној смени.
  • Начин надокнаде часова ћемо заједнички разматрати од понедељка.
  • Срећан и успешан почетак другог полугодишта ученицима, запосленима, а и родитељима.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

У оквиру Пројекта Набавка уџбеника и других наставних средстава потребни су подаци о:
1.) ученицима из социјално/материјално угрожених породица ( примаоци новчане помоћи)/ само уз решење којим се утврђује право на остваривање социјалне новчане помоћи;
2.) ученицима са сметњама у развоју и инвалидитетом ИОП1 и ИОП2 ( који основношколско образовање стичу по индивидуалном образовном плану)/ документација у школи и потписана изјава од стране родитеља;
3.) ученицима основних школа који су у породици треће или свако наредно рођено дете које је у систему школовања/ уз потврде да су у систему школовања.

Податке разредне старешине да доставе Секретаријату школе до петка, 1.3.2019. године ( петак), а родитељи да доставе потребну документацију до 15.3.2019.године (петак).

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

Препорука Владе да се распуст продужи!

Београд, 14. фебруар 2019.

Влада Републике Србије донела је на данашњој седници препоруку свим јединицама локалне самоуправе да се распуст у основним и средњим школама продужи и следеће недеље, односно да се настава не одржава од 18. до 24. фебруара.

Влада је ову препоруку, која предвиђа да први радни дан за основне и средње школе буде 25. фебруар, донела због смањења ризика и изложености ђака вирусу грипа.

Победничка налепница!
Идејно решење налепнице је једноставно, оригинално и естетски привлачно.
Похваљујемо ученицу 8_1, Теодору Митић, за креативност у дизајну налепнице.