ОШ „Павле Поповић”

Подела таблета

ПОЧЕЛА ПОДЕЛА ТАБЛЕТА БАРАЈЕВСКИМ ОСНОВЦИМА
Данас је почела подела таблета ученицима од трећег до шестог разреда као и лаптопова наставницима у свим основним школама и подручним одељењима на територији наше општине.
Почетку поделе у ОШ „Павле Поповић” у Вранићу присуствовали су председник општине Слободан Адамовић и помоћник председника Миломир Михаиловић, а у ОШ „Кнез Сима Марковић”чланови Већа Ненад Савић и Јелена Јанковић.
“Посебно ми је драго што сам део почетка једне нове дигиталне ере образовања у нашим школама и то не само као председнику, већ пре свега као родитељу, јер знам колико је важно растеретити кућни буџет у септембру.
Такође, желим да захвалим Граду Београду, што је одвојио средства и покренуо један овако значајан пројекат, који свој деци пружа подршку и једнаке могућности за образовање.
Сигуран сам да ће се инвестиције попут ове у будућности показати више него оправданим, јер једино улагања у будуће генерације могу дати озбиљне резултате на дугорочном плану и непогрешиво допринети општем друштвеном развоју једне земље.
Желим вам пре свега да будете здрави, да постанете добри и успешни млади људи и да у данима који су пред вама искористите своје капацитете на прави начин и будете понос, како своје општине, тако и Града Београда и читаве државе”, рекао је председник Адамовић.