ОШ „Павле Поповић”

ПОЛИГОН СПРЕТНОСТИ 3

Данас смо били домаћини трећег међуопштинског такмичења ,,Полигон спретности 3″ – такмичење моторичке спретности ученика четвртог разреда из шеснаест школа са подручја четрнаест београдских општина.
Спортску манифестацију и учеснике су, након интонирања државне химне, поздравили господин Милан Пашић, помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја, као и госпођа Весна Видовић, заменица градоначелника.
Почаствовани смо њиховим доласком и доласком господина Ненада Радића, градског секретара, Игора Раичевића и Саше Стојановића из Градског секретаријата за образовање и дечју заштиту, као и нашег начелника Школске управе Београд, Драгана Филиповића и надлежног просветног саветника, Миодрага Савовића. Уз нас су увек присутни и подржавају рад школе представници наше општине.
Председник ГО Барајево, Слободан Адамовић, је поздравио све госте и учеснике манифестације, захвалио се директорки школе на одличној организацији и ангажовању и прогласио отварање спортске манифестације.
У спортској атмосфери, дружењу и разиграности, упознавању ученика, наставника и повезивању свих учесника смо дошли и до финала и проглашења најуспешнијих екипа данашњег такмичења.

4. место је освојила ОШ ,,Старина Новак”, општина Палилула,

честитам

🍀

3. место је освојила ОШ ,,Бранко Радичевић”, општина Нови Београд,

честитам

🥉

2. место је освојила ОШ ,,Лазар Саватић”, општина Земун,

честитам

🥈

1. место је освојила најувежбанија екипа ОШ ,,Павле Поповић”, Барајево,

честитам

🥇

Следећемо године планирамо да дочекамо школе победнице свих седамнаест београдских општина.
Надамо се да су сви наши гости осетили добродошлицу, љубав и гостопримство по чему желимо да нас памте до следећег виђења.
Неизмерно хвала вредном и насмејаном колективу, ученицима Ученичког парламента који су били изнад висине добијених задатака, јединственом и подржавајућем Савету родитеља наше школе – сви ви сте драгоцен, редак дар који може имати једна школа💜

 

Још много фотографија са ПС22 у нашој ГАЛЕРИЈИ.