ОШ „Павле Поповић”

,,Да нам лепше буде, смеће у фабрике, а не којекуде”

Замишљено је да Стручном скупу – трибини ,,Да нам лепше буде, смеће у фабрике, а не којекуде” присуствују директори предшколских, основношколских и средњошколских установа, или кога они делегирају. Наравно, због обавеза, нису сви били у могућности да се одазову нашем позиву. Када кажем нашем, мислим на председника општине Барајево, који је поздравним говором отворио скуп; колегу Милију Ралевића, аутора Стручног скупа – трибине, програма обуке 1127 и директора ОШ ,,Бранко Радичевић” из Велике Моштанице, као и себе у улози ауторке Стручног скупа-трибине, реализатора обуке и директорке ОШ ,,Павле Поповић”.
Захваљујемо се Друштву Учитеља Београда као носиоцу Стручног скупа – трибине и свим учесницима, на челу са нашом Школском управом Београд и Градским секретаријатом за образовање и дечију заштиту. Посебно се захваљујемо, Милија и ја, покровитељима: EKOSTAR PAK d.o.o. и Kappa Star Recycling d.o.o. Умка; Клетт групи; Marko&Co 1990 и Waltaliji. Без њих, који су препознали значај ове животно важне теме – јер се и сами њоме баве, скуп не би био реализован. Велико хвала!
Пред вама је презентација, па они који нису били 27.04.2023. године у Вранићу, могу да је прелистају или да присуствују нашим обукама за запослене на ову тему. Сигурно можемо рећи да неће изгубити време. Напротив, добиће, или ће дати добру идеју, како да децу васпитавамо и образујемо у духу патриотизма на савремен начин.
Уздравље вам прелиставање