ОШ „Павле Поповић”

Month: September 2021

Дечја недеља

Дечја недеља

“Unité par diversité” (Jedinstvo različitosti)

“Unité par diversité” (Jedinstvo različitosti)

Na konkursu povodom obeležavanja Evropskog dana jezika pod nazivom “Unité par diversité” (Jedinstvo različitosti), učenica naše škole Lenka Biočanin (8/3), osvojila je specijalnu nagradu svojom interpretacijom pesme na francuskom jeziku. Konkurs je organizovan od strane Udruženja profesora francuskog jezika Moldavije, na kome su učestvovali učenici […]

Европски школски спортски дан

Европски школски спортски дан

Данас су ученици наше школе, ОШ “Павле Поповић”, узели учешће у овој великој манифестацији. На рукометном игралишту, у спортским активностима је учествовало више од 200 ученика. Прво су се сви ученици добро припремили и загрејали, уз већ познато трчање, поскоке и вежбе обликовања. Након тога је уследило такмичење у штафетним игрицама. Деца су била веома активна и мотивисана да победе. Публика је навијала за своје другаре, док су сви наставници пружили подршку овој акцији и помогли у њеној реализацији.
                                                      
Више слика у нашој  ГАЛЕРИЈИ
Европски школски спортски дан

Европски школски спортски дан

Post ID: 2833

 Годишњи план рада Парламента 2021/2022. Списак чланова Парламента 2021/2022.

Подела таблета

Подела таблета

ПОЧЕЛА ПОДЕЛА ТАБЛЕТА БАРАЈЕВСКИМ ОСНОВЦИМА
Данас је почела подела таблета ученицима од трећег до шестог разреда као и лаптопова наставницима у свим основним школама и подручним одељењима на територији наше општине.
Почетку поделе у ОШ „Павле Поповић” у Вранићу присуствовали су председник општине Слободан Адамовић и помоћник председника Миломир Михаиловић, а у ОШ „Кнез Сима Марковић”чланови Већа Ненад Савић и Јелена Јанковић.
“Посебно ми је драго што сам део почетка једне нове дигиталне ере образовања у нашим школама и то не само као председнику, већ пре свега као родитељу, јер знам колико је важно растеретити кућни буџет у септембру.
Такође, желим да захвалим Граду Београду, што је одвојио средства и покренуо један овако значајан пројекат, који свој деци пружа подршку и једнаке могућности за образовање.
Сигуран сам да ће се инвестиције попут ове у будућности показати више него оправданим, јер једино улагања у будуће генерације могу дати озбиљне резултате на дугорочном плану и непогрешиво допринети општем друштвеном развоју једне земље.
Желим вам пре свега да будете здрави, да постанете добри и успешни млади људи и да у данима који су пред вама искористите своје капацитете на прави начин и будете понос, како своје општине, тако и Града Београда и читаве државе”, рекао је председник Адамовић.
                                                       
                                      
Пројекат ,,Беотаблет“

Пројекат ,,Беотаблет“

Обавештење за ученике и родитеље 3-6. разреда, 01. 09. 2021. године

Београдска асоцијација за школски спорт

Београдска асоцијација за школски спорт

https://skolskisport.rs/ 

Post ID: 2841

Уџбеници 2021-2022.

ПЛАН РАДА НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА 2021-2022.  

Календар образовно- васпитног рада за школску 2021-2022. годину. 

Годишњи извештај о раду директора 2021.

Post ID: 2837

План Педагошког колегијума 2021-2022.